Madrid, Êspana

Posted: April 24, 2012 in Street
Tags: , ,

Salam all…last week parent in law aku g S’pore then terussss g Madrid, Spain…dorang g honeymoon dulu tau..hahaha before pegi tu mak tanye ade nk pape ke…haha..aku ni mmg jenis tak reti nk mintak pape sebab klu aku nk aku akan try dptkan sendiri…tp aku pass soh bini aku ckp kt mak die la..dah Madrid kan..aku ni gile bola..so aku tau Real Madrid je..so aku nk fav player aku nye jersey..RONALDO…soooo…mmg mak aku beli kan baju tu..hehe…aku tak kire lah ape cap pon…asal itu hadiah dari sumone..aku akan appreciate la kan…ingt senang ke nk soh org ingt kt kite klu xde depan mate? heheh…ade lagiiiii sat…skrol bawah sket…

RONALDO 7 vs MESSI 10…ternyata baju ni sampai n awal pagi tu El Classico…so mmg Ronaldo score tuk Real punye victory…keh keh keh

haaa…sebenarnye ni yang di tunggu…time die tanye arini “man nk pape tak?” ni sebenarnye nk jawab…haha..tp cam melampau plak kan nk mintak2 ni..tp mak mertua paham menantu die ni collect t-shirt HRC..hahaha…mak sendiri supply + mak mertua supply…thats why org ckp mak ni paham anak2 dorang cume kite ni je kekadang degil tanak ikut ckp dorang..hehehe…

so now saya dah ade 12 country in my collection…asia tenggara hampir ade sume..hihihi..yg jejauh ni mmg kirim kt orang jek..xde sen lagi nk pegi…alhamdulilahh!

*koleksi peribadi ku* saje share this story ngn korang sume…jgn marah ye…

Comments
  1. Lagos says:

    I cant understand this language but its so funny how you laugh after every other sentence.

    • jenqcouture says:

      @lagos : hahaha..thanks for really have time to read my blog..this is Bahasa Malaysia (Malay Language) we use it at country named Malaysia.
      the laugh means i am very happy..hahaha…see…i still laughing here…btw nice to know u! thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s